“Traditional cuisine, personalized by the Chef’s experience”

Starter

  • Bastoncini di polenta e salsa piccante

    Polenta sticks and Spicy Sauce

  • Bruschette al pomodoro

    Tomato bruschetta

  • Petto d'oca di affumicato alle erbe

    Smoked Goose breast smoked with erbs

  • Tortino di funghi porcini e patate

    Potatoes and porcini mushrooms flan

  • Salumi di Canossa: culatta, coppa, lombetto, salame

    Cured meat from Canossa

  • Mondeghili con salsa verde

    Meatballs with green sauce

  • Sformato di zucca con crema di parmigiano

    Pumpkin flan with parmesan cream

  • Tocchetti di salmone al timo su cubo di spinaci e crostone di polenta

    Roasted salmon with spinach and polenta

First Courses

  • Risotto alla milanese

    Milanese Yellow rice with saffron

  • Spaghettoni al ragù

    Spaghetti with ragù (meat suace)

  • Carbonara

    Carbonara

  • Ravioli di zucca con burro e salvia

    Handmade pumpkin Ravioli with melted butter and sage

  • Tagliatelle con funghi porcini

    Handmade Tagliatelle with porcini mushrooms

  • Gnocchi di zucca con gorgonzola e noci

    Pumpikin dumpling with gorgonzola and nuts

  • Tagliatelle con gamberoni e finissima di verdure

    Handmade Tagliatelle with schrimps and vegetables

Main courses

  • Ossobuco di vitello con risotto

    Ossobuco with milanese yellow rice

  • Costoletta alla Milanese con insalata e patate

    Milanese cutlet with salad and potatoes

  • Tagliata di controfiletto "Angus Uruguay" alla griglia con funghi porcini

    Grilled Beef steak uruguay with porcini mushrooms

  • Tagliata di controfiletto "Angus Uruguay" alla griglia con verdure

    Grilled Beef steak uruguay with vegetables

  • Rognoncino al brandy

    Brandy Veal kidney

  • Stinco di vitello con patate

    Veal shank with potatoes

  • Salmone al forno con crema di cipolle rosse di Tropea, Hummus di zucca e manioca fritta

    Baked salmon witt red onion of Tropea, pumpkins hummus and fried manioc

  • Gran grigliata di verdure con scamorza

    Grilled Scamorza cheese with vegetables

  • Polenta e funghi porcini

    Polenta and porcini mushrooms

  • Carpaccio di bresaola e burrata

    Smoked Beef meat with burrata

Side Dishes

  • Focaccia

    Focaccia

  • Insalata mista

    Green salad

  • Verdure grigliate

    Grilled Vegetables

  • Parmigiano 30 mesi con aceto balsamico

    Parmesan 30 months with balsamic Vinegar

  • Gorgonzola naturale con mostarda di limoni

    Gorgonzola with Lemon Mustard

  • Patate fritte/forno

    Hoven/French Fries