“Traditional cuisine, personalized by the Chef’s experience”

Starter

  • Impepata di cozze

    Peppered with mussels

  • Cozze in salsa piccante

    Mussels in spicy sauce

  • Bastoncini di polenta con salsa piccante

    Polenta cornmeal stick

  • Bruschette al pomodoro

    Tomato bruschetta

  • Mondeghili con salsa verde

    Meat balls with green sauce

  • Petto d'oca di Mortara affumicato alle erbe

    Goose breast smoked with herbs

  • Salumi di Canossa: culatta, coppa, lombetto, salame

    Cured meat from Canossa

  • Culatta e melone

    Culatta Ham with melon

  • Cuore di avocado e salmone saltato, timo e aneto

    Avocado heart with roasted salmon

  • Tartare di tonno e mango con zenzero e lime

    Tuna and mango tartare

First Courses

  • Risotto alla milanese

    Yellow rice with saffron

  • Spaghettoni al ragù

    Spaghetti with ragù (meat suace)

  • Carbonara di montagna

    Carbonara mountain style with dried beef, rucola, cheese

  • Ravioli di melanzane al pomodoro fresco

    Ravioli with eggplant with fresch tomatoes

  • Agnolotti al nero di seppia con salmone e zafferano

    Cuttlefish ink ravioli with salmon and saffron cream

  • Tagliatelle con gamberoni e asparagi

    Tagliatelle hand made with schrimps and asparagus

  • Tagliatelle con gamberoni e junlienne di verdure

    Tagliatelle hand made with shrimp and vegetables

  • Spaghetti allo scoglio

    Spaghetti allo scoglio (mussels, prawn, squid, crab)

Main courses

  • Ossobuco di vitello con risotto alla Milanese

    Veal Shank with yellow rice

  • Costoletta alla Milanese con insalata di stagione e patate

    Milanese cutlet with salad and potatoes

  • Rognoncino al brandy con tortino di riso

    Veal kidney with yellow salted rice

  • Gran grigliata di verdure con scamorza alla piastra

    Scamorza Grilled cheese with vegetables

  • Carpaccio di bresaola e burrata di Gioia del colle

    Beef smored meet with rucola and burrata

  • Caprese con mozzarella di bufala

    Caprese

  • Tagliata di controfiletto "Angus Uruguay" alla griglia con verdure e salsa piccante

    Beef steak uruguay grilled with vegetables, spicy sauce

  • Filetto di tonno all'arancia con asparagi, cipolla rossa di Tropea e mandorle tostate

    Tuna fillet with orange, asparagus, red onion and almond

  • Salmone scottato agli agrumi con timballo di riso venere

    Grilled salmon with citrus and black rice

  • Salmone in crosta di agrumi con melone e avocado

    Citrus crusted Salmon with melon and avocado

  • Gorgonzola naturale con mostarda di limoni

    Gorgonzola - spicy - with lemon mustard

  • Parmigiano Reggiano 30 mesi e aceto balsamico

    Parmigiano Reggiano 30 month with balsamic vinegar