“Traditional cuisine, personalized by the Chef’s experience”

Menu updated on 18/04/2025

Starter

  • Bastoncini di polenta in salsa piccante €10

    Cornmeal stick with hot sauce

  • Bruschette al pomodoro €10

    Tomato bruschetta

  • Insalatina di puntarelle con acciughe del cantabrico €14

    Puntarelle salad anchovies

  • Mondeghini alla milanese con salsa verde €14

    Meatballs with green sauce

  • Caprese di Bufala €14

    Caprese Bufala

  • Mortadella d'oca alla piastra con invidia e arance €12

    Grilled goose mortadella with salad and orange

  • Tagliere di Salumi €16

    Cured meat platter

  • Tartare di manzo con erba cipollina, acciughe, gazpacho al pomodoro e pane al sesamo €16

    Beef Tartare with herb, anchovies, tomato gazpacho and sesam bread

First Courses

  • Risotto alla milanese €16

    Milanese yellow rice with saffron

  • Carbonara €15

    Carbonara

  • Lasagna alla bolognese €15

    Lasagna

  • Ravioli di melanzane con crema al basilico e ricotta salata €18

    Eggplant ravioli with a basil sauce and salted cheese

  • Tagliatelle primavera €16

    Tagliatelle with vegetables

  • Tortelloni con gamberi, scampi, cuore di bufala e pesto trapanese €18

    Tortelloni prawns, scampi, bufala and pesto

  • Spaghetti allo scoglio (gamberi, cozze, calamari) €20

    Sea Food Spaghetti

  • Zuppa di cipolle €12

    Onions soup

Main Courses

  • Ossobuco di vitello con risotto alla milanese €28

    veal Ossobuco with yellow rice with saffron

  • Costoletta alla Milanese con insalata e patate al forno €25

    Milanese cutlet with salad and potatoes

  • Stinco al forno glassato al miele con spinaci €20

    Baked shank glazed with honey and spinach

  • Rognoncino al brandy con tortino di riso €18

    Veal kidney in brandy with a rice cake

  • Caciotta alla griglia con verdure di stagione e cipolle di Tropea in agrodolce €16

    Season Vegetables with grilled caciotta cheese

  • Sapori di Valtellina: bresaola di manzo e cervo, bitto e casera con mostarda €16

    Valtellina flavours: Beef and deer bresaola with bitto and casera cheese and mustard

  • Tagliata di controfiletto argentino con verdure grigliate €28

    Sliced sirloin argentinian with grilled vegetables

  • Salmone al forno in crosta di basilico con spinaci saltati €24

    Baked salmon in a basil crust with spinaci

Sides

  • Focaccia €9

    Focaccia

  • Insalata mista €8

    Freen salad

  • Verdure grigliate €10

    Grilled vegetables

  • Parmigliano 36 mesi con aceto balsamico € 10

    Parmesan 36 months with balsamic vinegar

  • Gorgonzola naturale con mostrada di agrumi €10

    Gorgonzola with citrus mustard

  • Patate fritte €6

    French fries

  • Patate al forno €6

    Hoven Fries