“Traditional cuisine, personalized by the Chef’s experience”

Menu updated on 11/13/2024

Starter

  • Bastoncini di polenta in salsa piccante €10

    Cornmeal stick with hot sauce

  • Bruschette al pomodoro €10

    Tomato bruschetta

  • Tortino di verza con brasatino d'oca e frolla saltata al rosmarino €14

    Cabbage pie with braised goose and savory pastry

  • Mondeghini alla milanese con salsa verde €14

    Meatballs with green sauce

  • Mozzarella di Bufala panata con riduzione e basilico €14

    Breaded buffalo mozzarella with tomato and basil sauce

  • Alla corte dell'oca: Mortadella, ciccioli e paté con pan brioche €16

    Goose specialty: Mortadella, lard and paté with brioche bread

  • Tagliere di Salumi €16

    Cured meat platter

  • Battuta di manzo a coltello con hummus di ceci e cialda di Parmigiano €16

    Beef Tartare with chickpea hummus and parmesan wafer

First Courses

  • Risotto alla milanese €16

    Milanese yellow rice with saffron

  • Carbonara €15

    Carbonara

  • Lasagna alla bolognese €15

    Lasagna

  • Gnocchi al ragù gratinati con mozarella di bufala €15

    Ragù gnocchi au gratin with buffalo mozzarella

  • Ravioli di zucca al burro e salvia €18

    Pumpkin ravioli with butter and sage

  • Tagliatelle ai funghi porcini €18

    Tagliatelle with porcini mushrooms

  • Tortelloni con gamberi, scampi, cuore di bufala e pesto trapanese €18

    Tortelloni prawns, scampi, bufala and pesto

  • Zuppa di cipolle €12

    Onions soup

Main Courses

  • Ossobuco di vitello con risotto alla milanese €28

    veal Ossobuco with yellow rice

  • Costoletta alla Milanese con insalata e patate al forno €25

    Milanese cutlet with salad and potatoes

  • Stinco al forno glassato al miele con purè aromatizzato alle erbe €20

    Baked shank glazed with honey and herb pureè

  • Rognoncino al brandy €18

    Veal kidney in brandy

  • Carpaccio di bresaola con burrata, arance tarocco e aneto €18

    Bresaola carpaccio with burrata, tarocco oranges and dill

  • Grigliata di verdure con scamorza alla piastra €16

    Grilled scamorza cheese with vegetables

  • Tagliata di controfiletto argentino con verdure grigliate €28

    Sliced sirloin argentinian with grilled vegetables

  • Salmone al forno in crosta di basilico con spinaci saltati €24

    Baked salmon in a basil crust with spinaci

Sides

  • Focaccia €9

    Focaccia

  • Insalata mista €8

    Freen salad

  • Verdure grigliate €10

    Grilled vegetables

  • Parmigliano 36 mesi con aceto balsamico € 10

    Parmesan 36 months with balsamic vinegar

  • Gorgonzola naturale con mostrada di agrumi €10

    Gorgonzola with citrus mustard

  • Patate fritte €6

    French fries

  • Patate al forno €6

    Hoven Fries